Despre noi

Buna ziua, sunt Octavian Iosif și Nonsintetic Proiect este firma mea.

Când am început acest proiect eram un tânăr student arhitect încă în facultate. Între timp, cu multă muncă și efort am reușit să îmi transform adevărata pasiune în munca de zi cu zi: programarea. Primul website pe care l-am creat de la zero a fost când încă eram în liceu, în anul 2000, un site despre mine și prietenii mei. De atunci am lucrat, am învăţat și explorat constant domeniul trecând de la HTML static la Flash, apoi la JavaScript, HTML5, PHP, MySQL, Python, C++ și celelalte unelte ale web development-ului modern.

În timp, practicând valorile care aș vrea să reprezinte Nonsintetic Proiect: sinceritatea și profesionalismul, am reușit să atragem clienţi importanţi pe piaţa foarte complicată din România. Domeniul IT și în special Web Development-ul sunt câmpuri minate în România, clienţii vin întotdeauna cu provești triste despre cei ce practică această meserie pentru a profita de clienţi, nu pentru a coopera cu ei. Încă de la început am ales să mergem pe transparenţă absolută în relaţiile profesionale, de multe ori alegând sa pierdem clienţi decât să le dăm false așteptări.

În prezent Nonsintetic Proiect se ocupă exclusiv cu dezvoltarea web (full stack web development) și grafică 2D. Oferim servicii de design grafic, programare, mentenanţă și consultanţă clienţilor noștri. Ne specializăm în dezvoltare web custom pentru Wordpress, cel mai folosit sistem de administrare a conţinutului în momentul actual, dar putem lucra pe orice sistem și putem chiar crea sisteme custom dacă este financiar fezabil și necesar.

Lucrăm în fiecare zi să aducem clienţilor noștri, mulţi dintre care au devenit prieteni între timp, servicii profesionale, eficiente și deschise, fără marketing, fără minciuni și la preţuri cinstite - nu cele mai mici de pe piaţă. Punem valoare pe munca noastră și dorim să muncim cu plăcere, nu din obligaţie.