Despre noi

Nonsintetic Project este o firmă românească cu sediul în București. Domeniul nostru principal de activitate este dezvoltarea de website-uri și aplicaţii web complexe. Avem de asemenea un departament de grafică ce poate prelua proiecte de branding, DTP sau creaţie grafică.

Serviciile noastre principale:

Web Development

Dezvoltăm website-uri folosind CMS-ul Wordpress. Preferăm în general să ne construim propriile template-uri pentru a evita suprautilizarea de plugin-uri și complexitatea inutilă în proiectele noastre. Pentru proiecte complexe dezvoltăm și API-uri REST bazate pe API Platform și framework-ul Symfony.

Principalul nostru atu este experienţa în dezvoltarea de sisteme 100% personalizate bazate pe platforma Wordpress pentru site-uri cu trafic mare. Ne optimizăm proiectele pentru timpi de încărcare mici folosind caching și minificare.

Suntem o firmă de dezvoltare full-stack. Ne putem ocupa de toate părţile unui proiect începând cu UI/UX până la deployment și configurare de server (AWS, Linux custom, sau hosting-uri tradiţionale cPanel).

Filozofia noastră de design este să păstrăm lucrurile cât mai simple. Oricine poate construi un pod care să nu cadă, dar este nevoie de un inginer instruit pentru a construi un pod care abia sta în picioare. Evităm suprautilizarea de librării 3rd party, nu ne ferim să scriem ceva custom dacă este cea mai eficientă soluţie.

Design grafic

Oferim clienţilor noștri stabili servicii de design grafic de mulţi ani. Tindem să preluăm doar proiecte pe termen lung tip design grafic ca serviciu pentru clienţi cunoscuţi, dar ne putem implica și în proiecte scurte dacă sunt interesante.

Doar pentru cazuri speciale:

Dezvoltare de aplicaţii mobile

Recent am început să dezvoltăm la cererea clienţilor noștri aplicaţii mobile Android/iOS. Această parte a companiei noastre este încă nouă, vom publica detalii când suntem pregătiţi să luăm proiecte noi.

Design electronică și programare firmware personalizat

Pentru proiecte speciale putem dezvolta dispozitive IoT de complexitate medie bazate pe microcontroller-ul WIFI/Bluetooth ESP32. Putem dezvolta totul de la design cablaje electronice până la dezvoltare firmware custom și integrare cu servere (MQTT, HTTP, custom).

Proiectare piese/produse din tablă îndoită

Pentru proiecte speciale putem proiecta piese sau carcase complexe din tablă îndoită tăiată la laser. Colaborăm de asemenea cu o fabrică din Ploiești care poate fabrica astfel de produse la comandă.

Arhitectura și design interior

Compania noastră a pornit ca un birou de arhitectură, dar în ultimii ani am preluat doar proiecte speciale, iar portofoliul nostru este pe site doar pentru referinţă.